2009. november 1., vasárnap

Fertőzés...ismét!!!!

Sziasztok!
Rég nem jelentkeztem, pedig nagyon sok minden készül most nálam, de valahogy egyikkel sem akarok végezni. Valószínű azért, mert mindig valami másba kezdek. Így történt ez most is. Nemrég otthon voltunk a szüleimnél, s épp várva, hogy visszaadják az áramot, drága nővérkém megmutatta, hogy kell angyalkát horgolni. Először nagyba, vastag fonallal készült, hogy gyakoroljam, s mikor hazajöttünk a kíváncsiság nem hagyott nyugton, kipróbáltam a hópihét és a harangot is. Ezek a fenti képen láthatóak, s nem egészen tökéletesek, de a szándék a fontos...
De íme kicsi változatban is, ezek már egész jól sikerültek...(remélem!!!).
Ők az angyalkáim:


Íme a harang:

S nem utolsó sorban a hópihe:
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ezeket elkészíteni, de nagyon... Köszi Tesó!!!
Nem tudom van-e valami összefüggés a kézimunka és a tesómmal való kapcsolatom között, de de úgy érzem, mióta megfertőzött egy két dologgal, sokkal jobb lett a kapcsolatunk, s hát ha ezen múlik, én még sok sok mindent meg szeretnék tanulni tőle. Van még mit!!!!!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Nem hinném, hogy lenne összefüggés, de nagyon szívesen, én köszönöm :) Nagyon ügyes voltál, szépek lettek mind!!! Az arany angyalka tetszik a legjobban, de mind nagyon jó lett :))

    VálaszTörlés