2010. július 18., vasárnap

Pihenés helyett!

Vasárnap révén lazára vettük a napot, s mivel főznöm nem kellett , úgy gondoltam hasznosan töltöm a napot. Megszülettek az újabb hajpántok:)
S az első lila szett sikeréből kiindulva készült egy hasonmás, csak ez fekete-fehérben.
Majd kisebb szünet után, hisz a lányaimmal is játszeni kelett, ne meg picit aludtam is, úgy gondoltam egy kis egyszerűséget kéne vinni a dologba, s ezek lettek belőle:
Úgy vettem észre, hogy a fekete-fehér összeállítás a kedven, de azért kell egy kis színeset is belecsempészni, ne legyen olyan egyhangú:)


2010. július 12., hétfő

Még mindig ez+az:)

Virágokat mostanában nem horgoltam, talán ez az egyetlen amit még nem mutattam, s újnak számít, orhidea (fehér-lila).
Viszont minden másba bele bele kostólgatok. Otthon voltunk hétvégén, s tesókámmal szinte egész nap csak horgoltunk ( bár édesanyám biztos nem díjazta annyira, mint mi). Készültek ismét hajpántok, s ismerkedem lassam a bizsukkal is...
Ezt a csattot ma raktam össze, hát ilyen lett:)))
Ezek a nyakláncok, fülbevalók, karkötők:



És még próbálgatom a csitt csatt díszítést is:
Na meg a hullámcsatok sem maradhatnak ki:
Nagyon nagyon tetszik minden újdonságot kipróbálni, szivem szerint éjjel nappal készíteném, de a két kis manókám nem hiszem hogy belemenne. Most is kezdődik a birkó, már nagyon várnak. Szép estét mindenkinek.

2010. július 6., kedd

Ez+az!

Először is bocsi, hogy megszegtem ígéretem, de nem került hozzám fényképezőgép, ezért mobilosak ismét a képek. Sajnálom, de nagyon szerettem volna megmutatni.
Az első egy fejkendő, jobban mondva háló....
Ezek pedig az első hajpántjaim, nagyon tetszenek a lányom fején, mondjuk az én lányaimnak minden jól áll. (bárcsak én is elmondhatnám ezt magamról:))
A végei szerintem jól sikerültek, mert így állítható lett, igazán jó nekem is, meg a kicsinek is....


2010. július 2., péntek

Próbálkozom....

Elkészült az elsőnél kicsit nagyobb változatú poncsó... Természetesen ezt most a kisebbik lányommal tudtam fotózni, most nagyon segítőkész volt a lelkem....
........és egy kendő.... gyerekekenek.
Nos, nézegettem pár mintát, az egyik túl bonyolultnak tűnt, a másik hosszadalmasnak, hát én kitaláltam, hogy vagyok annyira okos, hogy majd a fejemből kipattan...
Hát ki is pattant egy igen egyszerű ötlet, talán mutogatnom sem kellene, annyira egyszerű, csak épp a mérettel lett kis problémám. Felnőtt méretnek szántam, hát a lányaimra talán jó is lesz.
Semmi baj, majd a következő...



Igazi kis topmodel a kicsikém, nézzétek ezt a beállást. Ha akartam volna se tudtam volna így beállítani.
A képekért bocs, de ígérem ezek voltak az utolsó mobilos fotóim!!!