2010. január 9., szombat

Ünnepek!

Megint eltűntem egy kis időre, de igyekszem bepótolni lemaradásom. Nálunk is elteltek az ünnepek, gyorsan és főleg pihenéssel. A Karácsony nagy boldogság volt, főleg a gyerekeknek, a annyira jó volt mind együtt lenni, hogy éppen a fotózást felejtettük el, úgyhogy csak a karácsonyfánk lett leszedés előtt megörökítve. Sajnos idén nem tudtuk összehozni a karácsonyi találkát az én kis családommal, de a Jézuskák megérkeztek ide is, oda is. drága anyucikám készítette az alábbi ágytakarót, hihetetlen és gyönyörű....
Köszi szépen mégegyszer, Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akartam mindent bemutatni, hisz a lányok nagyon sok ajándékot kaptak, de ezek a képek nagyon kedvesek Tamarának. Barátnőm lánya készít ilyen képeket, egytől egyig mind gyönyörű, s úgy gondoltam a mi ajándékunk ez lesz, s nem tévedtem, nagyon örült neki a nagylány.

S mint mondtam, sokat pihiztünk, lustálkodtunk, főleg a Tamara, aki még ebédelni is legszívesebben pizsiben jött volna, de a kicsi gondoskodott róla, hogy ne legyen felhőtlen a pihenése.
S ha nagy nehezen ki is tudtuk rángatni az ágyból, akkor jöhetett a szánkózás, csak sajna nem sokáig, mert gyorsan elolvadt a hó...
Voltunk a nagylányommal kézműves játszóházban is, s míg én a gyerekekkel ablakdíszeket készítettem újságpapírból, addig ő sem unatkozott, szebbnél szebb dolgokat készített.
Hát igen, nem utolsósorban ciciverseny is volt egyik este, ehhez már nem tudok kommentárt fűzni..............


1 megjegyzés: